Otwarcie hotelu i restauracji planowane jest na sezon zimowy 2019/2020. Heart by Amaro to pulsujące serce wyjątkowej współczesnej gastronomii zanurzone w naturze Podhala. Jak mówi Amaro, ten projekt jest spełnieniem jego marzeń o podróży do natury i polskiej gościnności. Miejsce to będzie przede wszystkim otwartym domem, do którego mistrz kuchni zaprasza każdego, kto chce poznać jego osobiste, wybrane przez lata poszukiwań przepisy na definicję „pyszności”.
Amaro zadbał o to, aby w tej przestrzeni każdy czuł się swobodnie, dlatego też proponuje dania „do podziału”, a także do wyboru z karty. W trosce o zdrowie najmłodszych przygotował specjalne menu „Palce Lizać”, bazujące wyłącznie na produktach ekologicznych. Heart by Amaro to kuchnia stworzona z miłości do ludzi, szacunku do produktu i pasji w odkrywaniu regionalnego bogactwa Tatr.
Więcej informacji: heartbyamaro.pl; nosalowypark.pl