Na terenie EVA Park Life&SPA znajduje się jedyny na Mazowszu basen mineralno-solankowy, zasilany bezpośrednio z naturalnego źródła solanki wydobywanej z własnego ujęcia z głębokości 1750 m. Do dyspozycji gości oddano 27 pokoi hotelowych, strefę Wellness&SPA, gabinety, sale konferencyjne i Restauracja Przedwiośnie. Wszystko to w bezpośrednim sąsiedztwie Parku Uzdrowiskowego i tężni.
O podniebienia gości dba Łukasz Konik, w jego menu znajdziemy między innymi nowe spojrzenie na tradycyjne produkty, często zapomniane, choć od dawna wykorzystywane w kuchni polskiej. W kuchni Łukasza Konika znajduje się nawet specjalne stanowisko do przygotowywania potraw zgodnych z zasadami diety bezglutenowej.
Zespół EVA Park Life&SPA złożony jest z doświadczonych ekspertów w poszczególnych segmentach usług, stąd współpraca fizjoterapeutów, specjalistów odnowy biologicznej, kosmetologów i dietetyków. Obok zrealizowanego już projektu EVA Park Life&SPA, Zarząd Uzdrowiska planuje
w przyszłym roku oddanie do użytku Szpitala Rehabilitacji Kardiologicznej i Neurologicznej.