Miesięcznik Warsaw Insider już po raz 11-ty wybierał najlepsze miejsca w stolicy w konkursie Best of Warsaw Food & Drinks Award. Jury w składzie -redaktor naczelny Alex Webber, szef kuchni Joseph Seeletso oraz blogerzy z Restaurantica i Froblog – wyłoniło laureatów w różnych kategoriach. Paweł Oszczyk i jego zespół zostali wyróżnieni w kategorii „Najlepsza restauracja hotelowa”.
15 stycznia 2015 wszyscy nominowani szefowie kuchni oraz najważniejsze osobistości ze świata polskiej gastronomii spotkali się na gali wręczenia nagród. Kameralna restauracja La Rotisserie mieści się w butikowym Mamaison Hotel Le Regina Warsaw. Szef Paweł Oszczyk przygotowuje autorskie specjały kuchni europejskiej w formie eleganckiego menu degustacyjnego.
Paweł Oszczyk jest związany z Mamaison Le Regina Warsaw od początku istnienia hotelu (2004). Doświadczenie zawodowe zdobywał między innymi we Włoszech, gdzie przez ponad dwa lata pracował w uznanej restauracji Miramonti l’Altro (1* Michelin). Po powrocie do Polski rozpoczął ponad dziesięcioletnią współpracę z Le Royal Meridien Bristol Hotel. W 2001 roku związał się z prestiżowym Klubem Polskiej Rady Biznesu w Pałacu Sobańskich.