Grupa Hotelowa Orbis wspiera kulinarne talenty

Autor tekstu: , Data publikacji:

Grupa Hotelowa Orbis podjęła współpracę z kuchnią+. Hotel Mercure Grand Warszawa został partnerem „Warsztatów smaku kuchni+”, cieszącego się ogromnym powodzeniem projektu stacji.

Hotel Mercure Grand Warszawa, został partnerem programu „Warsztaty smaku kuchni+”, w którym polskie gwiazdy kulinariów szkolą najzdolniejszych adeptów sztuki kulinarnej.

Wytypowani widzowie kuchni+ mają okazję dzielić się swoją pasją i umiejętnościami. Ciekawi nowych doznań kulinarnych biorą udział w konkursie, w którym nagrodą jest szkolenie z największymi autorytetami gotowania kuchni+. Swoich rad udzielą takie gwiazdy jak: Tomasz Jakubiak, Adam Chrząstowski, Bożena Sikoń, Gosia Molska i Grzegorz Łapanowski.

Autorzy 10 najciekawszych przepisów kulinarnych, zostają zaproszeni do Warszawy na dwudniowe szkolenie, podczas którego uczestnicy pochwalą się swoim talentem przed kamerami kuchni+. Hotel Mercure Grand Warszawa zapewnia uczestnikom nocleg.  Program „Warsztaty smaku: kuchnia polska z Adamem Chrząstowskim” zostanie wyemitowany na antenie stacji 4 lutego o godz. 15.00.

Dyskusja

Co myślisz o artykule?

Business Traveller

Dołącz do dyskusji