Hotelowy dziedziniec to przyjazne miejsce w centrum Wrocławia, które zapewnia spokój, przestrzeń i odrobinę cienia. Nie trzeba wyjeżdżać za miasto by odetchnąć i oderwać się od codzienności. W miesiącach wakacyjnych w kulinarną podróż w ogrodzie letnim zaprasza Chef hotelowej Restauracji Aquarelle Piotr Lisiewski. Propozycja niecodziennych spotkań firmowych obejmuje wyjątkowy charakter letniego przyjęcia w różnych wariantach kulinarnych obejmujących: Polski Fusion, Słoneczną Italię, Japoński Ogród, Pikantny Meksyk, Firmowy Piknik oraz Live Cooking.
Doświadczona i miła obsługa zapewni, iż wszyscy goście będą czuć się jak na wakacjach. Istnieje możliwość zorganizowania dodatkowych atrakcji w postaci muzyki, konkursów, prowadzącego imprezę lub połączenia przyjęcia w ogrodzie letnim z konferencjami oraz spotkaniami.
Wszelkich informacji udziela Dział Organizacji Konferencji i Bankietów: sales.wroclaw@radissonblu.com / 71 370 00 29 lub 71 370 01 55.