Gości witano wyjątkowym koktajlem „Syrenka”, stworzonym z okazji dwudziestolecia InterContinental Warszawa. Inspirowany legendą o Syrence Warszawskiej, ten niezwykły koktajl łączy smaki przeszłości i teraźniejszości, oddając hołd dziedzictwu Warszawy i dwóm dekadom hotelu InterContinental.
Hotel słynie ze znakomitej kuchni, a uczestnicy gali mieli okazję delektować się potrawami autorstwa Karola Okrasy i kucharzy z Restauracji Platter a także Restauracji DownTown, kuchni bankietowej i +OneBar. Podczas kolacji serwowano m.in. Ostrygi Fine de Claire Dawid Herve No. 2, Arancini grzybowe z pudrem borowikowym, sarnę z jeżynami oraz jesiotra z suszonymi pomidorami i grzybami. Nad całością czuwał szef kuchni hotelu InterContinental Grzegorz Krupa.
Wieczór zwieńczono urodzinowym tortem w rytmie „Happy Birthday” w wykonaniu Dominiki Gawędy, podczas którego wzniecono toast za kolejne udane lata Hotelu InterContinental Warsaw. Całą atmosferę uświetnił koncert gwiazdy wieczoru, zespołu Blue Cafe.
InterContinental Warszawa to pięciogwiazdkowy hotel położony w samym sercu stolicy. Hotel mieści się w jednym z najwyższych budynków w mieście. InterContinental Warszawa posiada 414 pokoi gościnnych i w pełni wyposażonych apartamentów mieszkalnych Residence Suites. Goście hotelu mogą delektować się daniami kuchni polskiej i światowej w restauracji Platter by Karol Okrasa oraz DownTown Restaurant a także Śliska – the Lounge. Na 43 i 44 piętrze mieści się RiverView Wellness Centre z najwyżej położonym basenem w stolicy, siłownią, sauną oraz łaźnią parową.