– Nasz niedzielny brunch to urozmaicone menu w formie bufetu, w którym znajdują się m.in. tak zwana live station ze stekami, rybami i owocami morza przygotowywanymi na gorąco, bogata oferta dań na ciepło i zimno, tradycyjna zupa tajska, sushi, ostrygi i bliny z kawiorem. Na deser goście skosztują owocowych musów, tortów, ciast i bez, a także gofrów i lodów – wymienia szef kuchni The Westin Warsaw Janusz Korzyński.
Classic Brunch to poza bufetami oferta z nielimitowanymi napojami bezalkoholowymi, winem białym, czerwonym i musującym. Cena wynosi 270 PLN od osoby. Champagne Brunch to oferta, w której poza wybornym menu, napojami bezalkoholowymi i winami znajduje się także nielimitowany szampan Mumm. Cena wynosi 370 PLN od osoby. Do cen doliczane jest 10% opłaty serwisowej.
– Sunday Brunch w Westinie to idealna okazja do zorganizowania przyjęcia dla rodziny czy przyjaciół. Gwarantujemy, że jedzenie przygotowywane jest ze składników najwyższej jakości przez nasz doświadczony zespół kucharzy. Z tego od lat jesteśmy znani w Warszawie. Miło nam będzie znów gościć wielbicieli dobrej kuchni 28 sierpnia i w każdą kolejną niedzielę – zaprasza Michael Hopf, dyrektor hotelu.
Rezerwacji można dokonywać mailowo lub telefonicznie: Westin.warsaw.experience@westin.com / +48 660 621 844. Hotel Westin znajduje się przy al. Jana Pawła II 21 w Warszawie.